Varför jobba på Veidekke?

Delägarskap, kul på jobbet, företagshälsovård, bra pension- och personförsäkringar och massvis med erbjudanden. Det finns många anledningar till att jobba hos oss.

Lyftkran som lyfter trävägg mot blå himmel.

Anställningsförmåner

Vi arbetar enligt rådande kollektivavtal och kan erbjuda följande förmåner för dig som är anställd.

Friskvårdsbidrag

Träna på gym, simma, få massage. Friskvårdsbidraget kan användas till en mängd olika aktiviteter. Vi har även avtalspris på träningsställen runt om i Sverige.

Företagshälsovård

Som anställd erbjuds du hälsotjänster som syftar till att främja god fysisk och psykisk hälsa samt ett hållbart och sunt arbetsliv.

Vår leverantör av företagshälsovårdstjänster har läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, psykologer och ergonomer till ditt förfogande. Som anställd är du berättigad till företagshälsovårdens tjänster för att få hjälp med arbetsrelaterad medicinsk behandling och rehabilitering.

Bonus

Som tjänsteman hos Veidekke deltar du i vårt bonusprogram. Om vi når bonusmålen utbetalas den fördefinierade utdelningen.

Rabatter

Ingen gillar att spendera mer pengar än nödvändigt. I vår förmånsportal har vi samlat attraktiva erbjudanden från en mängd olika butiker och företag. Det handlar om rabatter på allt från bilhyra, matkassar och färg till hemelektronik och frisörer.

Företagsstugor i Norge

Vi äger sex stugor i Norge från Lindesnes i söder till Hafjell i norr för uthyrning till våra anställda och deras familj.

Aktieprogram

En gång om året får alla anställda möjlighet att köpa aktier i Veidekke till rabatterat pris. Medarbetarna är idag den näst största ägargruppen inom företaget.

Föräldralön

Som anställd får du extra kompensation under din föräldraledighet. Det är ett tillägg till den vanliga föräldraersättningen du får från Försäkringskassan.

Individuell kompetensutveckling

Vi erbjuder individuell utveckling genom hela din Veidekke-karriär. Alla medarbetare har medarbetarsamtal för att planera och följa upp din individuella utveckling. Samtalen är viktiga verktyg för att planera karriärvägar, sätta utbildningsplan samt bevaka utvecklingsmöjligheter inom Veidekke.

Nätverk och sociala aktiviteter

Som anställd kan du på botanisera bland grupper och nätverk inom en rad olika områden. Här finns många initiativ som skapar nytta, glädje och gemenskap. Exempel är idrottsgrupper, karriärnätverk för unga medarbetare och kvinnligt nätverk.

Löneväxling

Löneväxling innebär att man som anställd växlar en del av sin lön till förmån för ett pensionssparande.

Privata frivilliga gruppförsäkringar

Med en personligt anpassad gruppförsäkring får du ett bra skyddsnät till en rimlig kostnad. Gruppförsäkring är ett komplement till det försäkringsskydd som du har, här får du möjlighet att anpassa försäkringsskyddet för dig och din familj.

Pensionsparande

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig tjänstepension för alla anställda. Som anställd tjänstemans har du även möjlighet att löneväxla till extra pension, allt för att du ska känna dig trygg när du går i pension.

Vi bygger människor

Några tror kanske att vi bara jobbar med grus och betong. Men vi har också ett högre syfte. Vi vill bygga människor. Människor med hjärtat på rätta stället som vill bygga bra, rättvisa och inkluderande samhällen – tillsammans med oss

Inkluderande kultur och mångfald

Som anställd hos oss får du vara en del av en miljö och kultur där motgångar ses som lärdomar, där du får växa och vi kommer efter hand leverera bättre resultat. Involvering, innovation och ansvar tror vi bidrar till en spännande arbetsplats.

Vår företagskultur bygger på tydliga värderingar och delägarskap. Men framför allt, ett engagerande, inkluderande och lärorikt sätt att arbeta på.

Så jobbar vi med mångfald

Läs mer om våra värderingar

Gøy på jobbet

Gøy? Just det! Det låter lika roligt som det betyder, d.v.s kul eller roligt. Men på jobbet? Där ska man väl prestera? Sedan 1995 är det inte bara tillåtet att ha gøy på jobbet hos oss. Det är en del av vår kultur. Glada medarbetare visar större omsorg och omtanke om sina kollegor och tar bättre beslut.

Delägarskap och aktieprogram för anställda

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Därför jobbar vi hårt för att skapa en trivsam och engagerande arbetsplats. Vi tror att äga en del av sin egen arbetsplats gör det ännu roligare att jobba. Därför erbjuds du som medarbetare att köpa aktier i Veidekke till rabatterat pris. Idag är vi som arbetar på Veidekke den näst största ägaren.