Arne Svensson blir regionchef i Veidekke

Arne Svensson blir regionchef för Veidekke Bygg Bostäder i Stockholm. Han kommer att ha övergripande ansvar för bolagets verksamhet i alla pågående bostadsprojekt för regionen i Stockholm.

DSC_0784

Arne Svensson blir regionchef för Veidekke Bygg Bostäder i Stockholm. Han kommer att haövergripande ansvar för bolagets verksamhet i alla pågående bostadsprojekt för regionen i Stockholm.

Arne kommer närmast från Arcona, ett helägt dotterbolag till Veidekke, och har sedan 2014 varit projektdirektör för byggnationen av SEB:s nya kontor i Arenastaden.

Jag känner trygghet i att Arne, med sin långa produktionserfarenhet och involverande ledarskap, tillsammans med medarbetarna kommer lyfta bostadsproduktionen i Stockholm till en ny nivå, säger Mats Nyström, affärsområdeschef Veidekke Bygg Bostäder.

Jag upplever Veidekke som ett modernt företag med sunda värderingar, ett företag som ser möjligheter och vill förändra och utveckla. Känner mig otroligt glad och stolt över att ha blivit tillfrågad att axla rollen som regionchef, säger Arne Svensson.

Arne har en lång erfarenhet i branschen med dokumenterat goda resultat som tillsammans med hans involverande ledarskap gjorde att valet föll på honom.

För att möta en växande efterfrågan på bland annat bostadsmarknaden och stärka positionen i Sverige valde Veidekke att dela upp byggverksamheten och specialiserar sig ytterligare inom såväl kommersiellt- som bostadsbyggande. Som ansvarig för bostadsbyggandet rekryterades Mats Nyström.

Arne Svensson tillträder tjänsten som regionchef den 16 oktober.

För mer information, vänligen kontakta

Mats Nyström, Affärsområdeschef Veidekke Bygg Bostäder, tel. +46 705 37 12 60

Arne Svensson, Regionchef Veidekke Bygg Bostäder Stockholm, tel. +46 705 12 14 90

Titel Filtyp
xbwbprga6fmrkfikm1fx jpg