header

Bostadsminister Per Bolund invigde Veidekkes nya bostadskoncept

Under fredagen den 16 augusti invigde bostadsminister Per Bolund (MP) ett nytt bostadskvarter i Mariefred med flexibla radhus av typen VeidekkeFLEX. Det innovativa bostadskonceptet FLEX har utvecklats av Veidekke Bostad för att möta den ökande efterfrågan på prisvärda och flexibla bostäder.

Bostadsminister Per Bolund invigde Veidekkes nya bostadskoncept

Under fredagen den 16 augusti invigde bostadsminister Per Bolund (MP) ett nytt bostadskvarter i Mariefred med flexibla radhus av typen VeidekkeFLEX. Det innovativa bostadskonceptet FLEX har utvecklats av Veidekke Bostad för att möta den ökande efterfrågan på prisvärda och flexibla bostäder. Radhusen som har byggts kostar från 1 950 000 kr och har en flexibel planlösning som är kostnadsneutral för köparna.

 - Jag tycker att det är väldigt roligt att det erbjuds bostäder med den här typen av flexibla planlösningar som går att ändra över tid utifrån de enskilda behoven just då, säger Bostadsminister Per Bolund (MP)

Invigningsceremonin för det nya bostadskvarteret inleddes med ett välkomsttal av Jacob Högfeldt (M) som är kommunstyrelsens ordförande i Strängnäs kommun. Därefter höll bostadsminister Per Bolund (MP) ett kort anförande innan han officiellt invigde det första färdigbyggda VeidekkeFLEX-radhuset i det nya bostadskvarteret.

- Det betyder väldigt mycket för oss att bostadsministern invigde de nya FLEX-radhusen som vi har byggt i Mariefred. Det känns som ett viktigt erkännande för VeidekkeFLEX-konceptet i stort och det stärker vår tro på att denna typ av prisvärda och flexibla bostäder är helt rätt i tiden, säger Mats Fryxell, regionchef för VeidekkeFLEX

Det aktuella bostadsprojektet som invigdes idag består av 36 VeidekkeFLEX-radhus och är det hittills femte projektet som Veidekke Bostad har utvecklat med FLEX-konceptet som grund. Samtliga radhus har en boyta om 102 kvm och de första hushållen förväntas flytta in i sina nya bostäder redan i december.

- På kort tid har VeidekkeFLEX etablerats som en viktig del av vår verksamhet och vi gläds åt att det är en fortsatt växande efterfrågan på flexibla, yteffektiva och prisvärda småhus. Vi har högt ställda mål och vi har pågående diskussioner med ett stort antal olika kommuner över hela landet där vi hoppas kunna utveckla nya VeidekkeFLEX-projekt i närtid, säger Per-Martin Eriksson, vd för Veidekke Bostad

För mer information om VeidekkeFLEX och radhusen i Mariefred, vänligen besök:

https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/strangnas/mariefred/marielundsviken/


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mats Fryxell, regionchef VeidekkeFLEX, 070-602 18 87
Jonas Engelblom, kommunikationschef Veidekke Bostad, 070-222 92 23

Titel Filtyp
b95zbr5kbsm46o3kldkr jpg
ibuunyamw6uiz0rphbsl jpg
meeme3mn3tk0qd2iecdv jpg
mkr8bn1ttldaxg29brpb jpg
mut5zcf29iebpqmxm4id jpg