header

Dörrarna öppnas till ett nytt livsstilsboende i Göteborg

Söndagen den 12 juni kl 11.00 öppnar Veidekke Bostad upp dörrarna för försäljning av ett nytt livsstilsboende i Göteborg. I Sannegårdshamnen, med marinan som granne, kommer det i Brf Residens Sannegården finnas 44 lägenheter till förfogande. Alla lägenheter kommer att ha tillgång till en bemannad reception.

Dörrarna öppnas till ett nytt livsstilsboende i Göteborg

Söndagen den 12 juni kl 11.00 öppnar Veidekke Bostad upp dörrarna för försäljning av ett nytt livsstilsboende i Göteborg.  I Sannegårdshamnen, med marinan som granne, kommer det i Brf Residens Sannegården finnas 44 lägenheter (av totalt 67 lägenheter) till förfogande. Alla lägenheter kommer att ha tillgång till en bemannad reception och är planerade för att man skall kunna bo kvar även om sjukdom eller olycka förändrar livssituationen.

”Vi märker av en ökad efterfrågan från våra kunder på bostäder där vardagsservice är knuten till bostaden. Man vill snabbt få hjälp med både små och stora tjänster. Därför kommer det att finnas en bemannad reception som blir husets nav och som tar ansvar för information och logistik”, säger Anders Wimby, Projektledare Veidekke Bostad Region Väst 

I Brf Residens Sannegårdens ”hjärta”, självaste entréplan, kommer boende även att få tillgång till spa, gym och restaurang. Entréplanet kommer även att vara öppen för externa besökare.                                  

Fastigheten ligger med utsikt över hela Sannegårdshamnen. I anslutning till fastigheten kommer det även att finnas en trädgårdspark och mellan husen en vacker grön innergård. Längs Sannegårdens kajstråk finns det många restauranger och caféer att tillgå.

Fakta, etapp 1
Rum: 2-4 rok
Storlek:  Från  64 kvm till 94.5 kvm
Pris: Från 1 990 000 till 4 185 000
Avgift: Från 3 882 till 5 307 kr inkl. fri tillgång till pool, gym, relax m.m.
Antal objekt: 44
Beräknad inflyttning: 2013
Kommun: Göteborg
Område: Sannegårdshamnen
Ägandeform: Bostadsrätt
Arkitekt: Norconsult AB

Försäljningslokal
Älvrummet
Kanaltorget 1 (vid GöteborgsOperan)

För ytterligare information kontakta:

Anders Wimby, Projektledare Veidekke Bostad Region Väst
Telefon: +46 31-505652
Mail: anders.wimby@veidekke.se

Max Ney, Kommunikationschef Veidekke Sverige
Telefon: +46 70 440 20 21
Mail: max.ney@veidekke.se

 

Titel Filtyp
dgopypgx72lq6adbwptkrw jpg
PDF pdf