Försäljningssuccé för nybyggda bostäder i Bromma Trädgårdsstad

Fortsatt succé för Veidekke Eiendoms satsning på trähus. Det kan bolaget konstatera efter att ha säljstartat nya lägenheter, med stomme och fasad som byggs i massivträ, i Äppelviken, Bromma.

Försäljningssuccé för nybyggda bostäder i Bromma Trädgårdsstad

Fortsatt succé för Veidekke Eiendoms satsning på trähus. Det kan bolaget konstatera efter att ha säljstartat nya lägenheter, med stomme och fasad som byggs i massivträ, i Äppelviken, Bromma. Mindre än tre veckor efter säljstarten var samtliga tillgängliga lägenheter i projektet bokade och redan till årsskiftet sker byggstarten.

Lägenheterna får en tydlig villakänsla och de står klara för inflytt sommaren 2022.

-Vi visste att det skulle finnas ett stort intresse för bostäderna i Bromma Trädgårdsstad men det här har överträffat alla våra förväntningar. Det bokades på väldigt fort från start och det första bokningsavtalet skrevs på redan dagen efter att vi öppnade bokningssidan. Det kan inte beskrivas som något annat än en försäljningssucée, säger Åsa Lagerlöf, försäljningschef Mälardalen, Veidekke Eiendom

I Bromma Trädgårdsstad, som ligger längs Koltrastvägen och Västerled i Äppelviken, kommer Veidekke Eiendom bygga fyra flerbostadshus.Husen har anpassats till den omkringliggande naturen och Äppelvikens tydliga villakaraktär. De smälter in i skogsbacken upp mot Västerledskyrkan och kompletterar befintlig bebyggelse i området. Lägenheterna i husen har en boyta om 47-115 kvm som fördelar sig på 2-5 rum och kök. Alla bostäder har balkonger eller egna uteplatser som gränsar till den gemensamma gården. Under husen byggs även förråd och ett gemensamt garage för alla boende.

-Det byggs väldigt sällan nytt i området och vi tror att många har insett att det här är något alldeles unikt, vilket har bidragit till det stora intresset. Det tydligt att läget, småskaligheten och den fina utformningen har varit avgörande för det stora intresset. Många av de som har bokat bor redan i Bromma men vi har även en hel del intressenter från innerstaden, och det är alltifrån familjer, villasäljare, singlar och unga par som valt att boka, säger Åsa Lagerlöf


Mer information om projektet Bromma Trädgårdsstad finns här:

https://www.veidekkeeiendom.se/nyproduktion/stockholm/bromma/bromma-tradgardsstad/


För mer information och intervjuer, vänligen kontakta:
Ann-Sophie Forsberg, Affärsenhetschef, Veidekke Eiendom, 070-797 54 01
Åsa Lagerlöf, Försäljningschef Mälardalen, Veidekke Eiendom, 070-323 91 36
Jonas Engelblom, Marknad- och kommunikationschef, Veidekke Eiendom, 070-222 92 23

Datum Titel Filtyp
0001-01-01 dl2im6bszloyunvlxjie png
0001-01-01 ihxjnp6j8fnidgbn1h67 jpg
0001-01-01 pahbvhofdlypecm5fjnv jpg
0001-01-01 uxrdfusojltspw155vgw png