header

Första spadtag för Veidekkes andra projekt i Öjersjö, Partille

Nu har Veidekke Eiendom tagit första spadtaget för bolagets andra projekt på Hossaberget i Öjersjö. I det nya bostadsprojektet Grindvaken byggs både radhus och fristående villor i storlekarna 118-131 kvm. Totalt byggs 34 nya hus och knappt hälften finns kvar till försäljning. De första hushållen flyttar in i sina nya bostäder under våren 2021.

Första spadtag för Veidekkes andra projekt i Öjersjö, Partille

Nu har Veidekke Eiendom tagit första spadtaget för bolagets andra projekt på Hossaberget i Öjersjö. I det nya bostadsprojektet Grindvakten byggs både radhus och fristående villor i storlekarna 118-131 kvm. Totalt byggs 34 nya hus och knappt hälften finns kvar till försäljning. De första hushållen flyttar in i sina nya bostäder under våren 2021.

- Det är alltid en efterlängtad milstolpe i varje projekt att få ta det första spadtaget. Det är ett viktigt steg mot den härliga inflyttningsdagen när husen och gatorna runt omkring kommer att fyllas av liv och nyinflyttade människor, säger Jonas Friis Liby, projektutvecklare på Veidekke Eiendom.

Veidekkes första etapp i området bestod av fyra flerbostadshus som nu är inflyttade och klara. I området som helhet kommer cirka 240 nya bostäder byggas och målsättningen är en småskalig bebyggelse med blandade upplåtelseformer i smakfull arkitektur. Området är särskilt attraktivt för barnfamiljer men visionen är att man ska kunna bo där i livets alla skeden. Det finns nybyggda lekparker, fritidsaktiviteter, flertalet skolor och förskolor alldeles i närheten. Utöver det finns även en egen busshållplats med direktbuss in till Göteborg.

- Hossaberget är i stort är planerat för att skapa en gemensam nybyggaranda och tryggt vardagsliv för både stora och små. Man bor nära ett etablerat samhälle med all tänkbar service i ett helt nytt bostadsrättshus där föreningen gemensamt tar ansvar för allt yttre underhåll, säger Jonas Friis Liby

För mer information om projektet, vänligen besök:

www.veidekkebostad.se/grindvakten

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Melissa Mahan, Försäljningschef Väst, Veidekke Eiendom, 072-227 94 34

Jonas Engelblom, Marknad- och kommunikationschef, Veidekke Eiendom, 070-222 92 23

Titel Filtyp
bdgisbn61rt3uvew4wk4 png
cvmuy79jxu48r9rgjxk6 jpg
dwsyglkgtccy8r42ldwz jpg
ojljf1ixw71vkkytvmel png
uswhkja86rhtlvqvpsgz jpg