Första spadtaget i Borstahusen

​Tisdagen den 4 april går startskottet för Veidekke Bostads projekt i Borstahusen. Då tas det första spadtaget på det som ska bli 27 nya moderna lägenheter i ett nytt kvarter i byn. Lägenheterna är den tredje och sista etappen av Veidekkes projekt i byn. Ambitionen har varit att arbeta med en arkitektur som passar med den övriga bebyggelsen i byn.

Första spadtaget i Borstahusen

Tisdagen den 4 april går startskottet för Veidekke Bostads projekt i Borstahusen. Då tas det första spadtaget på det som ska bli 27 nya moderna lägenheter i ett nytt kvarter i byn. Lägenheterna är den tredje och sista etappen av Veidekkes projekt i byn. Ambitionen har varit att arbeta med en arkitektur som passar med den övriga bebyggelsen i byn.

- Vi är stolta över att få vara med och utveckla Borstahusen. Byn är unik, tillfället är unikt och man kan bara gratulera de som flyttar in på en av Skånes charmigaste adresser, säger projektutvecklare Tony Petäja.

Planlösning, balkonger och uteplatser är några av de argument som attraherar. Självklart har även läget i sig en viktig roll.

Arkitektfirman som anlitats för projektet är den danska firman Vilhelm Lauritzen som även ritat tidigare etapper för Veidekke.

Nu bjuder Veidekke Bostad in till det symboliska första spadtaget. På plats finns kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (L) som kommer att tala innan spaden sätts i marken. Även representanter från Veidekke Bostad kommer att vara tillgängliga och kunna svara på frågor.

Tid: 4/4 klockan 12:00-13:00
Plats: Partytält Strandbyn 1:1 gamla campingen Borstahusen.

För mer information, kontakta:
Tony Petäjä, Projektutvecklare, Veidekke Bostad
Tel: 072-326 35 43
E-post: tony.petaja@veidekke.se

Charlotta Nilsén, Regionchef SydVäst, Veidekke Bostad
Tel: 0706-00 30 87
E-post: Charlotta.Nilsen@veidekke.se

Titel Filtyp
ksuhunbhcya6e0miirzo jpg
obplikswz3qffppjxnp9 jpg
qhbeez6edejixinhtfdu jpg