Fullbokat VDC-seminarium

Stort intresse för Veidekkes seminarium ”Digitala krafter. Effektivt byggande.”! Fler än 300 branschkollegor, forskare och studenter har anmält sig. Samtidigt påbörjas en ny VDC-certifieringsprocess för ett trettiotal Veidekke-medarbetare.

Fullbokat VDC-seminarium

På seminariet den 25 januari kommer världens främsta specialister inom VDC och digitalisering gå igenom trender och nyheter inom området och deltagarna kommer att få möjlighet att testa den senaste tekniken med VR, Microsoft Hololens, drönare och mycket mer. Seminariet arrangeras på KTH, som även kommer hålla sitt nya BIM-lab öppet för deltagarna.

”Det är fantastiskt roligt att det är ett så stort intresse för vårt seminarium. Det visar att vår systematiska satsning på VDC och involvering ligger helt rätt i tiden.” – Joakim Örn VDC-ansvarig på Veidekke Bygg

Veidekke handlar om involvering, innovation och hållbarhet. Vi tror på att vi tillsammans skapar de bästa resultaten och de bästa lösningarna. Med involverande krafter utvecklar vi tillsammans, med våra kunder, leverantörer och samhälle, ett värdeskapande samspel. Därför är seminariet öppet för alla i branschen!

”Genom att öppna seminariet för alla delar vi med av oss av vår kunskap och deltagarna blir inspirerande att utveckla sina arbetssätt med ny teknik och nya sätt att tänka.Just öppenheten är jätteviktig eftersom vi har samma konsulter och underentreprenörer. Då kan vi alla gå snabbare framåt!” – Markus Tunlid, VDC-ansvarig på Veidekke Anläggning

Den 23 januari påbörjar cirka 30 Veidekke-medarbetare sin certifieringsprocess för att under året jobba med implementering och erfarenhetsåterföring innan det avslutas med en certifiering i slutet på året. Kursen leds av Martin Fischer, professor vid Stanford University i Kalifornien. Detta är en fortsatt satsning i att vara ledande i branschen med flest VDC-certifierade medarbetare och ett ytterligare steg i att utveckla vårt involverande arbetssätt. För andra året i rad deltar även externa i VDC-kursen.

Veidekke slog förra året världsrekord i antal VDC-certifierade medarbetare vid ett enskilt tillfälle och har idag flest medarbetare certifierade i virtuellprojektering och produktion i branschen.

Se mer: Jimmy Bengtsson hälsar välkommen

Vill du veta mera om Veidekkes VDC-arbete, kontakta gärna

Joakim Örn, VDC-ansvarig, Veidekke Bygg, tel. 0702 80 38 43

Markus Tunlid, VDC-ansvarig, Veidekke Anläggning, tel. 0709 38 74 80

Titel Filtyp
wuckkxjfn3wngiscwmdi jpg