Klart med byggstart för Veidekkes projekt Atmosfären i Malmö

I Limhamns sjöstad utanför Malmö utvecklar Veidekke Eiendom det nya bostadskvarteret Atmosfären med totalt 90 lägenheter i olika storlekar. Försäljningen av de nya bostäderna i projektet påbörjades i juni 2019 och intresset har varit stort sedan start. Nu har bolaget tagit beslut om byggstart för den första etappen i projektet vilket innebär att produktionen av 62 lägenheter kan påbörjas.

Klart med byggstart för Veidekkes projekt Atmosfären i Malmö

I Limhamns sjöstad utanför Malmö utvecklar Veidekke Eiendom det nya bostadskvarteret Atmosfären med totalt 90 lägenheter i olika storlekar. Försäljningen av de nya bostäderna i projektet påbörjades i juni 2019 och intresset har varit stort sedan start. Nu har bolaget tagit beslut om byggstart för den första etappen i projektet vilket innebär att produktionen av 62 lägenheter kan påbörjas. Det första spadtaget kommer att tas under våren och inflyttning är planerad att ske till årsskiftet 2021/2022.

-Vi påbörjade försäljningen av bostäderna i Atmosfären i somras och att vi redan nu kan ta ett beslut om byggstart är en viktig värdemätare som verkligen visar på det stora intresset för projektet, säger Karin Schening, försäljningschef Sydväst på Veidekke Eiendom

Bostadshuset som kommer att byggas inom ramen för projektet är Svanenmärkt och L-format. Det har totalt 6 våningar och inrymmer en stor variation av lägenhetstyper med en boyta om 23-125 kvm som fördelar sig på 1-5 rum och kök. På nedre plan kommer lägenheterna få stora uteplatser in mot en grön innergård och högst upp byggs två penthouse med stora privata takterrasser. Under huset kommer det att finnas ett garage och en bilpool för de boende som inte har egen bil.


För mer information om projektet, vänligen besökhttps://www.veidekkeeiendom.se/nyproduktion/malmo/limhamn/atmosfaren/


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Karin Schening, försäljningschef Sydväst Veidekke Eiendom, 070-619-29 05
Jonas Engelblom, kommunikationschef Veidekke Eiendom, 070-222 92 23

Titel Filtyp
idqwpwzqicxr31pzwnxa jpg
osbtsfghlcocesvidlat jpg
p9tpgnpyu1c74zq0yaes jpg