Plussboliger kommer till Sverige

Veidekke Bostad AB har inlett ett samarbete med Selvaag Bolig som innebär att det norska konceptet Plussboliger kommer till Sverige. Plussboliger är ett livsstilsboende som rönt stora framgångar i Norge. Som boende får man tillgång till ett serviceerbjudande med bemannad reception, gästrum, träningsrum, sällskapsrum och kök.

Veidekke Bostad AB har inlett ett samarbete med Selvaag Bolig som innebär att det norska konceptet Plussboliger kommer till Sverige. Plussboliger är ett livsstilsboende som rönt stora framgångar i Norge. Som boende får man tillgång till ett serviceerbjudande med bemannad reception, gästrum, träningsrum, sällskapsrum och kök. Selvaag har erfarenhet av tjänsteutbudet från sin norska verksamhet och Veidekke har erfarenhet av projektutveckling i Sverige.

- Veidekke Bostad har en tydlig vilja att bidra till en ökad mångfald på den svenska bostadsmarknaden. Genom samarbetet med Selvaag får vi möjlighet att erbjuda plussboliger i våra projekt. Jag är glad över samarbetet med Selvaag som har tydliga värderingar precis som Veidekke,säger Per-Martin Eriksson,vd Veidekke Bostad AB.

- Plussboliger är ett nytt och framtidsinriktat koncept som blivit mycket väl mottaget på den norska marknaden. Vi startade för fem år sedan, och de sju plussprojekt, som vi byggt hittills har sålt mycket bra. Nu bygger vi plussboliger i alla storstäder i Norge, och vi är övertygade om att detta kommer att bli lika populärt i Sverige, säger
Baard Schumann, vd Selvaag Bolig.Kontakter:
Per-Martin Eriksson, VD, Veidekke Bostad
+ 46635 61 15 (direkt/mobil) + 46705 98 56 51(sms)
www.veidekkebostad.se

Baard Schumann, Adm. dir (VD) Selvaag Bolig
+ 47 940 80 000 (mobil)
www.selvaag.no

Martin Palacios, Tf. kommunikationschef, Veidekke i Sverige
+46 8 635 61 19 (direkt/mobil) +46 76110 89 01(sms)
www.veidekkebostad.se

 

Datum Titel Filtyp
2019-07-25 PDF pdf