Pressinbjudan - Nu är det dags för Göteborg

I morgon tisdag 22 september anordnar Veidekke ett seminarium med tema politik och kommersiella initiativ för tillväxt och utveckling i Göteborgsregionen Tid: Tisdag den 22 september kl. 8.30 – 12.00 Var: Norges hus, Skånegatan 16, 411 40 Göteborg

Pressinbjudan - Nu är det dags för Göteborg

I morgon tisdag 22 september anordnar Veidekke ett seminarium med tema politik och kommersiella initiativ för tillväxt och utveckling i Göteborgsregionen

Tid: Tisdag den 22 september kl. 8.30 – 12.00
Var: Norges hus, Skånegatan 16, 411 40 Göteborg

Medverkande: Anna Johansson, infrastrukturminister, David Lega, kommunalråd (kd), Kerstin Gillsbro, VD Jernhusen, Johan Nyhus, kommunalråd (s), Axel Josefson, v. ordförande i BRG och Trafiknämnden (m) och Johan Trouvé, VD Handelskammaren.

Moderator: Lennart Weiss

Ramprogram:

8.30 Frukost

9.00 Tal och inspel av de medverkande

10.45 Panelsamtal

11.30 Buffé

Med Öresundsbron, Citytunneln och Turning Torso skedde runt millennieskiftet omfattande investeringar i Skåne som stärkte regionens identitet och konkurrenskraft. I Stockholm ligger tillväxten kontinuerligt på en hög nivå och förstärks kommande år av ny tunnelbana och en Förbifart som både kommer att lätta på trafikproblemen och öppna nya utvecklingszoner. Men vart går Göteborg?

Allt fler menar att det nu är dags för Västsverige. Att de kommande satsningarna på Västlänken, Region City runt stationsområdet, Frihamnen, de offensiva planerna på bostadsbyggande, satsningarna på Göteborg som besöksstad m m kommer att ge stöd till en redan positiv utveckling och bidra till att regionens konkurrenskraft stärks.

Välkommen till ett seminarium som fokuserar på möjligheterna. Detta seminarium har ambitionen att sätta pågående och planerade satsningar i ett sammanhang och ge utrymme för några av regionens nyckelpersoner att mötas i en dialog om göteborgsregionens framtida utveckling.

Varmt välkommen!

Önskar:

Stephan Woodbridge, Regionchef, Veidekke Bygg Väst , +46 70 581 97 20

Olof Olausson, Regionchef, Veidekke Bostad Västra Sverige , +46 76 126 40 45

Peter Svenningsson, Regionchef, Veidekke Anläggning SydVäst , +46 76 126 40 19

Titel Filtyp
lgqp8lq2mtbgsrvnstmh jpg