Radhusen i Veidekkes projekt Kallhällsparken är slutsålda

För fyra månader sedan påbörjades försäljningen av de radhus som Veidekke Eiendom bygger i Kallhäll utanför Stockholm och nu har samtliga hus sålts. Radhusen har byggts inom ramen för projektet Kallhällsparken som även innefattar 146 lägenheter som också är sålda och färdigbyggda. De fyra radhusen i projektet har byggts i tre plan och har fem till sju rum och kök samt en egen takterrass.

Radhusen i Veidekkes projekt Kallhällsparken är slutsålda

För fyra månader sedan påbörjades försäljningen av de radhus som Veidekke Eiendom bygger i Kallhäll utanför Stockholm och nu har samtliga hus sålts. Radhusen har byggts inom ramen för projektet Kallhällsparken som även innefattar 146 lägenheter som också är sålda och färdigbyggda. De fyra radhusen i projektet har byggts i tre plan och har fem till sju rum och kök samt en egen takterrass. Husen har en boyta om 130 kvm och de såldes från 3.650.000 kr per hus.

-Många har varit intresserade av radhusen och vi är givetvis nöjda över att de såldes så snabbt. I projektet som helhet har vi byggt och sålt 150 nya bostäder, såväl radhus som lägenheter. De sista köparna flyttar in nu under våren och det blir det sista steget i projektet för vår del, säger Fredrik Näverfelt, säljansvarig Veidekke Eiendom

De första bostäderna i Kallhällsparken började byggas under 2016 och sedan dess har det utvecklats till ett helt nytt bostadsområde. Området karaktäriseras av naturfärgade fasader, sedumtak och växtnät på bostadshusen. De boende har nära till det mesta och strax intill finns förskolor, skolor, idrottsplats och sporthall. På bara ett par minuter når man även Kallhälls centrum och pendeltågsstationen.

Läs mer om Kallhällsparken och radhusen i projektet här:

https://www.veidekkeeiendom.se/nyproduktion/stockholm/jarfalla/kallhall/kallhallsparken/


För mer information, vänligen kontakta:
Fredrik Näverfelt, säljansvarig Veidekke Eiendom, 072-452 12 26

Datum Titel Filtyp
0001-01-01 aymaqdzhwyisu0yq3n7l jpg
0001-01-01 mrllaguzm82knujnwteo jpg
0001-01-01 pbzcohau6deygfoqmxxt jpg