Säljstart för 44 nybyggda radhus i Viken

På måndag den 7 oktober påbörjas försäljningen av 44 nya radhus i Viken. Kvarteret Växthusen är ett helt nytt bostadsområde, alldeles intill Vikens centrum, som utvecklas av Veidekke Eiendom. Radhusen som nu läggs ut till försäljning har en boyta om cirka 125 kvm som fördelar sig på 5 rum och kök. Inflyttning är planerat att ske under det andra kvartalet 2021.

Säljstart för 44 nybyggda radhus i Viken

På måndag den 7 oktober påbörjas försäljningen av 44 nya radhus i Viken. Kvarteret Växthusen är ett helt nytt bostadsområde, alldeles intill Vikens centrum, som utvecklas av Veidekke Eiendom. Radhusen som nu läggs ut till försäljning har en boyta om cirka 125 kvm som fördelar sig på 5 rum och kök. Bostäderna upplåts som bostadsrätter och de säljs från 2 595 000 kr per hus. Inflyttning är planerat att ske under det andra kvartalet 2021.

- Det är många som har sett fram emot säljstarten och det är tydligt att marknaden efterfrågar denna typ av nyproducerade radhus. Många vill bo kvar i Viken men vill samtidigt ha ett modernt och bekymmersfritt boende, vilket vi har lyckats skapa här. säger Karin Schening, försäljningschef Syd på Veidekke Eiendom

Radhusens väl avvägda arkitektur, med fasader av tegel och trä, kommer att bidra till att skapa ett stilfullt område som smälter in i omgivningen. Husen byggs i två plan med öppen planlösning och bra standard i materialvalen. Varje radhus har två helkaklade badrum och en separat tvättstuga. Alla bostäder har även en egen mindre trädgård och en uppfart framför huset där det går att parkera bilen.

- Vi har sett ett särskilt stort intresse från familjer och intressenter som är på väg att bilda familj. Radhusen är anpassade för den målgruppen och har allt som behövs för ett gott familjeliv. Husen har generösa sociala ytor och gott om plats för förvaring. Det är nära till havet och i det omkringliggande området finns det matbutiker, restauranger, förskolor och skolor upp till årskurs 9, säger Karin Schening.

Information om projektet Växthusen i Viken finns på nedanstående länk:

https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/helsingborg/hoganas/vaxthusen-radhus-viken/


För ytterligare information eller frågor, vänligen kontakta:

Karin Schening, försäljningschef Syd på Veidekke Eiendom, 070-619 29 05

Titel Filtyp
fpebofiagioppsyphrzw jpg
fpebofiagioppsyphrzw jpg
roryp2matcdfcn787l50 jpg