Slutsålt i Veidekkes projekt Central Park och Vikhems trädgårdar

​Under sommaren har Veidekke Bostad sålt samtliga bostäder i projekten Central Park och Vikhems trädgårdar. Central Park i Lund består av totalt 147 lägenheter och de första hushållen flyttade in redan i juni. Vikhems trädgårdar i Staffanstorp består av 31 radhus som är under uppförande och i detta projekt kommer de första hushållen att flytta in i juni 2020.

Slutsålt i Veidekkes projekt Central Park och Vikhems trädgårdar

Under sommaren har Veidekke Bostad sålt samtliga bostäder i projekten Central Park och Vikhems trädgårdar. Central Park i Lund består av totalt 147 lägenheter och de första hushållen flyttade in redan i juni. Vikhems trädgårdar i Staffanstorp består av 31 radhus som är under uppförande och i detta projekt kommer de första hushållen att flytta in i juni 2020.

- Det känns givetvis fantastiskt att vi nu har sålt alla bostäder i både Central Park och Vikhems trädgårdar. Vi har haft ett stort intresse sedan start och trots en tuff marknad generellt har försäljningen fortskridit enligt plan, säger Karin Schening, försäljningschef region Syd på Veidekke Bostad

Lägenheterna i Central Park har en boyta om 33-70 kvm som fördelar sig på 1-3 rum och kök. Priset för bostäderna har varierat mellan 1 095 000 - 2 950 000 kr per lägenhet. Radhusen i Vikhems trädgårdar är cirka 119 kvm stora och har fem rum och kök. Alla hus har en egen trädgård och en gemensam bilfri innergård som delas med grannarna.

- Vi ser att det finns en fortsatt stor efterfrågan på prisvärda, moderna och yteffektiva bostäder med närhet till natur och goda kommunikationer. Här har vi kunnat möta det som efterfrågats på marknaden på ett bra sätt och det har varit en viktig aspekt i att vi kunnat sälja dessa bostäder på så kort tid, säger Karin Schening


Information om projekten Central Park och Vikhems trädgårdar finns på nedan länkar:

https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/malmo/lund/central-park/

https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/malmo/staffanstorp/vikhems-tradgardar/


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Karin Schening, försäljningschef region Syd på Veidekke Bostad, 070-619 29 05

Titel Filtyp
ag3bh0gch9xutocw9rjm png
c0ql3uikmpxofz7dne5x jpg
ja6pn2czjwaozmjrqw6u png
pvckccn0ua9kygf6tor2 jpg