Slutsålt innan säljstart för Veidekke

Söndagen den 10 november hölls en förhandsvisning av Veidekke Bostads 13 nya ýteffektiva och funktionella kedjehus i Örby, söder om Stockholm. Fem dagar senare var samtliga hus bokade. De flesta av intressenterna var barnfamiljer på jakt efter sitt första hus.

Slutsålt innan säljstart för Veidekke

Söndagen den 10 november hölls en förhandsvisning av Veidekke Bostads 13 nya kedjehus i Örby, söder om Stockholm. Fem dagar senare var samtliga hus bokade.

Längs med Vansövägen och Helgestavägen i Örby, strax söder om Stockholm, ska 13 kedjehus byggas. Husen, som är på 100 kvm fördelat på två plan och med 5-6 rum och kök, utvecklas av Veidekke Bostad.

För en dryg vecka sedan hade Veidekke Bostad förhandsvisning för de som anmält sitt intresse till bostadsprojektet och trots novemberrusk var visningen mer än välbesökt. Fem dagar senare var samtliga hus bokade. De flesta av intressenterna var barnfamiljer på jakt efter sitt första hus.

- Vi har haft ett enormt tryck på husen, säger Malin Hart-Randes försäljningschef Veidekke
Bostad. Tack vare en tät dialog med våra intressenter kunde vi tidigt identifiera att målgruppen var unga barnfamiljer och fokuserade på deras behov när vi utvecklade husen, fortsätter hon. Det känns roligt och viktigt att kunna erbjuda Stockholms barnfamiljer yteffektiva hus till en rimlig prisbild.

I strävan efter en rimlig prisbild för slutkunden har även driftskostnaden spelat en viktig roll. Alla hus har därför utrustats med solfångare på taket och värmeväxlare för att säkerställa låg
energiåtgång och god hållbarhet ur ett miljöperspektiv. Stor vikt har lagts vid husens utformning för att de ska smälta in väl i det befintliga bostadsområdet.

- Vi upplevde samma försäljningstryck när vi, tidigare i år, släppte våra småhus i Riksstens
friluftsstad. Försäljningssuccén här i Örby är ytterligare ett bevis på att det finns en stor efterfrågan på marknaden för våra yteffektiva och funktionella småhus och ett bevis på att vår dialog- och prisstrategi ger resultat, säger Malin.

Byggstart är planerad till innan sommaren 2014 och kedjehusen beräknas vara klara för inflyttning 2015.

Om Veidekke Bostad:
Veidekke Bostad förverkligar bostadsdrömmar – tillsammans med våra kunder och samarbetspartners – genom att utveckla bostäder som både är attraktiva och hållbara ur ett klimatperspektiv. Vi är verksamma i Mälardalen, Västra Sverige och Skåne och ingår i Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.
Läs mer på:
www.veidekkebostad.se 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Malin Hart-Randes, Försäljningschef Mälardalen Veidekke Bostad
Tfn: 073-364 64 84
E-post: malin.hartrandes@veidekke.se

Per-Martin Eriksson, VD Veidekke Bostad
Tfn: 070-598 56 51
E-post: per-martin.eriksson@veidekke.se

Titel Filtyp
kprc6glz5jujwfb5f5i5 jpg
wwb1ykwrffcc7snfbvey jpg