header

Staffanstorp får ett eget drömplank

En plats där alla som vill får fundera, fantisera och drömma. Det är vad Staffanstorp får nästa vecka, onsdag 8 april, vid första spadtaget av Brf Vikhems Lycka som byggs i den helt nya stadsdelen Vikhem. Projektet byggs och utvecklas av Veidekke Bostad och beräknas vara inflyttningsklart våren 2016.

Before I die...

En plats där alla som vill får fundera, fantisera och drömma. Det är vad Staffanstorp får nästa vecka, onsdag 8 april, vid första spadtaget av Brf Vikhems Lycka som byggs i den helt nya stadsdelen Vikhem. Projektet byggs och utvecklas av Veidekke Bostad och beräknas vara inflyttningsklart våren 2016.

Media är onsdag 8 april välkomna till första spadtaget och invigningen av Staffanstorps ”Drömplank”. Här kommer bland annat Nino Vidovic, Kommunstyrelsens 1:e vice ordförande, att delta.

Någon ville bo på en alptopp, en annan vid havet och en tredje där Spindelmannen bor. Bostadsdrömmarna duggade tätt när Veidekke Bostad i januari satte upp Lommas alldeles egna drömplank. Nästa onsdag kommer drömplanket till Staffanstorp och sätts upp vid Veidekkes tomt på Vikhemsvägen under första spadtaget av Brf Vikhems Lycka i nya barnvänliga stadsdelen Vikhem.

Hur vill staffanstorparna bo?
Bostadsutvecklaren Veidekke Bostad har valt att använda konceptet och byggplatsen för att involvera staffanstorparna och ta reda på vad de har för bostadsdrömmar.

– Vi vill involvera staffanstorpsborna och ge dem chansen att få dela med sig och reflektera över sina bostadsdrömmar. Tanken är att vi ska kunna ta med oss delar av resultatet in i framtida bostadsprojekt i Staffanstorp med omnejd, säger Jeanna Löwenhielm Toth, Projektutvecklare på Veidekke

Drömplanket är ett fenomen som har spridits över hela världen och startade då Candy Chang i
februari 2011 skrev på ett övergivet hus i New Orleans. ”Before I die I want to...” har i Veidekke Bostads tolkning blivit ”Innan jag dör vill jag bo…”.

Staffanstorp expanderar
Brf Vikhems Lycka är 28 nya radhus som byggs i Vikhem, en helt ny del av Staffanstorp. Med tiden kommer Vikhem att bidra med upp till tusen nya kommuninvånare som alla kommer att kunna njuta av ett välplanerat område med härliga parker, dammar, motionsspår och torg. I områdets norra del kommer det att finnas möjlighet för mindre butiker, kontor, restauranger och förskola.

Kommunen växer starkt i en jämn takt och det är många barnfamiljer som väljer att bosätta sig här. Vår ambition är att skapa ett Vikhemsområde som erbjuder våra medborgare ett attraktivt boende i en inbjudande och trygg miljö. Vi är därför väldigt glada att Veidekke Bostad har valt att delta i förverkligandet av denna vision, säger Nino Vidovic, Kommunstyrelsens 1:e vice ordförande.

Välkommen:

Onsdag, 8/4, kl. 11.30-13.00. Drömplanket kommer att finnas på plats 8 april t.o.m. 15 april.

Var: Vikhemsvägen vid Veidekkes visningsbod, Vikhem, Staffanstorp

Brf Vikhems Lycka på Instagram: Sök efter användarnamnet Vikhemslycka

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jeanna Löwenhielm Toth, Projektutvecklare, Veidekke Bostad AB,
E-post: jeanna.lowenhielmtoth@veidekke.se, Tel: 0761-168416

Charlotta Nilsén, Regionchef Skåne, Veidekke Bostad AB,
E-post: charlotta.nilsen@veidekke.se, Tel: 0706-003087

Om Veidekke Bostad
Veidekke Bostad förverkligar bostadsdrömmar – tillsammans med våra kunder och samarbetspartners – genom att utveckla bostäder som både är attraktiva och hållbara ur ett klimatperspektiv. Vi är verksamma i Mälardalen, Västra Sverige och Skåne och ingår i Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Läs mer på veidekkebostad.se

Om Brf Vikhems Lycka
Brf Vikhems Lycka är mysiga radhus i en helt ny del av Staffanstorp som planeras intill härliga park- och rekreationsområden. Ingen familj är den andra lik och därför har vi tagit fram ett boende som kan anpassas efter din och din familjs önskemål. Här bor du från cirka 114 kvm med en unik möjlighet att bygga ut vinden om mer plats behövs. Då får du ytterligare cirka 34 kvm som kanske kan bli ett nytt lekrum eller varför inte ateljé. Läs mer: Vikhemslycka.se

Titel Filtyp
amhrcgryhtnhbmvgcvd9 jpg
bnprrtnigfzc4gk62zhk jpg
lfrqe9bbnmjqzbfktmy3 jpg
pam1qzxnmouk11rheea6 jpg
pp6ykx4k7th01jl4rlwo jpg
q0ciny5rrrpy7arcmyyr jpg