header

Succé för Veidekkes projekt Prästgårdsängarna inför allmän säljstart

I Upplands Väsby, strax utanför Stockholm, skapar Veidekke Eiendom ett nytt familjevänligt bostadsområde med närhet till natur, kommunikationer, skola och affärer. Projektet har fått namnet Prästgårdsängarna och består av totalt 21 radhus med flexibel planlösning.

Succé för Veidekkes projekt Prästgårdsängarna inför allmän säljstart

I Upplands Väsby, strax utanför Stockholm, skapar Veidekke Eiendom ett nytt familjevänligt bostadsområde med närhet till natur, kommunikationer, skola och affärer. Projektet har fått namnet Prästgårdsängarna och består av totalt 21 radhus med flexibel planlösning. Radhusen bygger på Veidekkes FLEX-koncept och kommer i två varianter, 102 eller 82 kvm boyta, med möjlighet att anpassa planlösningen efter köparnas egna önskemål. Radhusen säljs från 2.695.000 kr. Den allmänna säljstarten sker idag den 25 mars.

-Vi märkte av ett stort intresse för projektet långt innan vi höll Vip-säljstarten den 8 mars och även om man aldrig kan vara säker så var så klart förhoppningen att det så skulle förbli även efter att den var genomförd. Därför är det glädjande att kunna konstatera att 14 hus (67 procent) redan är sålda när vi idag släpper projektet på den öppna marknaden, säger Jonas Keide, försäljningschef för Veidekke FLEX


Merparten av radhusen i Prästgårdsängarna har ett grundutförande på 102 kvm i två plan och köparna kan välja mellan 6 olika planlösningar utifrån deras egna behov. Planlösningsvalen har en imponerande spännvidd från 3 till 5 rum och kök med möjlighet till dubbel takhöjd över kök eller vardagsrum. Valet av planlösningsalternativ är kostnadsneutralt vilket innebär att priset inte påverkas beroende på vilken planlösning som väljs. Radhusen har hög standard med helkaklade badrum och träfanérgolv. Alla radhus har egen liten trädgård med altan, gräsmatta samt en parkeringsplats i anslutning till huset.

-Intresseanmälningarna fortsätter att komma in varje dag och det är tydligt att många ser det här som ett sätt att förverkliga drömmen om ett eget bostadsrättsradhus med trädgårdstäppa och stor uteplats i en lugn idyll, säger Mats Fryxell, affärsenhetschef för Veidekke FLEX


Mer information om Prästgårdsängarna och Veidekke FLEX finns 
här!

För mer information och intervjuer, vänligen kontakta:

Mats Fryxell, affärsenhetschef Veidekke FLEX, Veidekke Eiendom, 070-602 18 87

Jonas Keide, försäljningschef Veidekke FLEX, Veidekke Eiendom, 072-221 71 58

Jonas Engelblom, Marknad- och kommunikationschef, Veidekke Eiendom, 070-222 92 23

Titel Filtyp
cvjjt2wtspbm5gwmovmx jpg
rdqjbq5k09doz746kjyj jpg
vikndtajajyjbbugb25a jpg
zugwur8thb9xbh15lfpg jpg