Veidekke Bostad bygger 150 nya lägenheter för unga lundensare

​I Lunds mer centrala utbyggnadsområde vid Arenaparken planerar Veidekke Bostad för ett 150-tal nya lägenheter. Projektet, som går under namnet Central Park, har utsikt mot Stadsparken i öster och mot den gröna innergården i väster.

Veidekke Bostad bygger 150 nya lägenheter för unga lundensare

I Lunds mer centrala utbyggnadsområde vid Arenaparken planerar Veidekke Bostad för ett 150-tal nya lägenheter. Projektet, som går under namnet Central Park, har utsikt mot Stadsparken i öster och mot den gröna innergården i väster.

– Detta är en fantastisk plats med liv och rörelse i centrala Lund och bara ett par steg från den gröna Stadsparken”, säger Peter Hedegaard, Affärsutvecklare på Veidekke Bostad.

Veidekke har för vana att alltid lyssna till marknaden innan man sätter spaden i marken. Lund har ett stort behov av mindre lägenheter och kunderna kommer att involveras för att bostäderna ska möta efterfrågan. Ambitionen är att fånga upp nutida trender och anpassa arkitekturen för att passa den unga uppkopplade generationen.

– Vi tror på Lund och har haft förmånen att bygga lyckade bostäder tidigare i kommunen. Genom vårt projekt Central Park vill vi förverkliga 150 bostadsdrömmar och samtidigt ge vårt bidrag till en positiv utveckling av staden, säger Peter Hedegaard.

Projektet tas över från NCC och Veidekke Bostad kommer nu att förädla planerna.
Affären förmedlades av Nordier Property Advisor.

_____________________________________________________________________


Om Veidekke Bostad Veidekke Bostad förverkligar bostadsdrömmar – tillsammans med våra kunder och samarbetspartners – genom att utveckla bostäder som både är attraktiva och hållbara ur ett klimatperspektiv. Vi är verksamma i Mälardalen, Västra Sverige och Skåne och ingår i Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.www.veidekkebostad.se

www.centralpark.nu

För mer information kontakta:
Peter Hedegaard, Affärsutvecklare, Region Skåne
peter.hedegaard@veidekke.se
072-711 33 32

Charlotta Nilsén, Regionchef, Region Skåne
Charlotta.nilsen@veidekke.se
070-600 30 87

Titel Filtyp
wbsppdcszudp9xe8ygcda jpg