Veidekke bygger 67 lägenheter åt Riksbyggen

Veidekke bygger på uppdrag av Riksbyggen 67 lägenheter med parkeringsgarage i källaren, nära havet i den idylliska fiskebyn Råå strax söder om Helsingborg.

Fiskelyckan

Veidekke bygger på uppdrag av Riksbyggen 67 lägenheter med parkeringsgarage i källaren, nära havet i den idylliska fiskebyn Råå strax söder om Helsingborg.

Lägenheterna har högt i tak, stora fönsterpartier en öppen planlösning med generösa balkonger eller uteplatser. Intresset för att bo på Råå är stort då det både erbjuder möjligheter till hälsostärkande friluftsliv vid hav och natur samt närhet till servicecenter och storstadspuls i Helsingborg.

-Valet av leverantör föll på Veidekke för att de trovärdigt kunde presentera ett projekt efter våra högt ställda krav avseende ekonomi och kvalitet, säger Tony Petäjä, projektledare på Riksbyggen.

Ordern, som är en totalentreprenad med fokus på samverkan, är uppdelad i två etapper med ett totalt värde på cirka 100 MSEK.

-Vi är stolta över att Riksbyggen givit oss förtroendet att bygga Brf. Fiskelyckan. För att säkerställa en effektiv och säker produktion med hög kvalitet involveras alla aktörer till ett starkt team med ett gemensamt mål, säger Stefan Wegner, arbetschef Veidekke Bygg Syd.

Projektet påbörjas i december 2014 och beräknas stå klart sommaren 2016.

För mer information, vänligen kontakta:

Stefan Wegner, arbetschef Veidekke Bygg Syd, tel. +46 768 32 91 22

Ulf Sterner, regionchef Veidekke Bygg Syd, tel. +46 703 24 45 63

Åsa Edman, kommunikationschef Veidekke, tel. +46 761 26 40 44

Titel Filtyp
rblgatxlk0pmvl6u0qjb jpg