Veidekke bygger nytt för äldre i Sollentuna

Veidekke Entreprenad AB Region Bygg Stockholm har fått i uppdrag av Sigillet Fastighets AB att uppföra en nybyggnad av äldreboendelägenheter samt upprustning av befintliga lägenheter i Sollentuna.

Kv. Rökpipan

Veidekke Entreprenad AB Region Bygg Stockholm har fått i uppdrag av Sigillet Fastighets AB att uppföra en nybyggnad av äldreboendelägenheter samt upprustning av befintliga lägenheter.

Uppdraget är en generalentreprenad till ett värde av ca 47 Mkr SEK och innefattar en nybyggnad av 34 äldreboendelägenheter samt ombyggnad av befintliga 24 lägenheter i Kvarteret Rökpipan 3 och 4 som är beläget i ett lugnt grönområde i Bollstanäs i Sollentuna kommun. Den totala ytan omfattar ca 4000 kvm. Byggstarten sker omgående och projektet beräknas vara klart under sommaren 2010.

- Vi har tidigare goda erfarenheter av att bygga äldreboendelägenheter och vi ser fram emot ett gott och givande samarbete med vår kund Sigillet Fastighets AB, säger Mikael Lidström, Regionchef, Veidekke Entreprenad AB, Region Bygg Stockholm.


För ytterligare information kontakta:
Lars Mällberg, Arbetschef, Veidekke Entreprenad AB, Region Bygg Stockholm,
tfn +46733559 502
Mikael Lidström, Regionchef, Veidekke Entreprenad AB, Region Bygg Stockholm,
tfn +46 708 735 223

Titel Filtyp
x1n6jx35igyl92srtasymg jpg
PDF pdf