Veidekke bygger om Lidingö stadshus

Veidekke Bygg Stockholm har fått i uppdrag av Lidingö stad att bygga om Lidingö Stadshus. Ombyggnationen är Veidekkes sjunde projekt i samverkan med Lidingö stad och är del inom det inneliggande ramavtalet.

Veidekke bygger om Lidingö stadshus

Projektet har startat och arbetet beräknas pågå till sommaren 2019. I Veidekkes uppdrag ingår bland annat att projektera bygghandlingar och genomföra byggprojektet i samverkan. Ca 15 000 kvm kommer byggas om.

-Det är med stor glädje vi mottog beskedet om att vi fått Lidingö stads förtroende att renovera stadshuset, säger Per Wall arbetschef på Veidekke. Uppdraget sitter som hand i handske för vår organisation och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Lidingö stad. Det vi gör tillsammans kallar vi för kollektiv intelligens – ett prestigelöst samarbete där vi hjälper varandra mot gemensamma mål.

Kommunfullmäktige beslutade i november 2015 att Stadshuset ska genomgå en teknisk upprustning, anpassas efter framtida behov och samtidigt öka effektiviteten i huset. Stadsledningskontoret har därefter arbetat med fördjupade behovsanalyser, kalkyler.

Veitech, ett av Veidekkes dotterbolag, kommer att stå för samtliga tekniska installationer.

För mer information, vänligen kontakta

Per Wall, arbetschef Veidekke, tel. +46 733550603

Sture Nilsson, regionchef Veidekke, tel. +46 705800415

Pernilla Dufström, Lidingö stad, tel. 08-731 30 00

Datum Titel Filtyp
0001-01-01 wt0nvvpko56ealr4qa3u jpg