header

Veidekke expanderar byggverksamhet i Gävle och Västmanland

Veidekke byter namn på befintliga byggverksamheten i Uppsala till Bygg Öst och samtidigt utökar regionens geografiska marknad till att bland annat inkludera Gävle och Västmanland.

Anthony Norén

– Vår ambition är att gradvis växa med attraktiva kunderbjudanden och tydlig prioritering av projekt. Att expandera verksamheten i Uppsala till närliggande geografier är ett naturligt steg i detta, säger Charlotta Nilsén, verksamhetsområdeschef för Veidekke Bygg i Sverige.

Både Gävle och Västmanland är intressanta marknader för Veidekke, med möjlighet till flera spännande projekt. Beslutet innebär en gradvis utveckling av byggverksamheten i Uppsala för att även täcka dessa marknader. I samband med det byter även regionen namn till region Bygg Öst.

- Vi ser en stor potential i marknaderna i Gävle och Västmanland. Idag pågår flertalet projekteringar där vi samarbetar med både nya och befintliga kunder som verkar i dessa områden. Det känns självklart att finnas där våra kunder finns, säger Anthony Norén, regionchef Veidekke Bygg Öst

För mer information, vänligen kontakta:

Anthony Norén, regionchef Veidekke Bygg Öst, tfn 070-764 67 00

Charlotta Nilsén, verksamhetsområdeschef Veidekke Bygg, tel. 070-600 30 87

Titel Filtyp
Anthony Norén jpg