Veidekke får ny kommunikationschef och affärsutvecklingschef

Max Ney har anställts som kommunikationschef för Veidekke i Sverige. Han kommer senast från en roll som ansvarig för centrala kampanjer åt socialdemokraterna i Stockholms läns landsting. I sin tidigare roll som kommunikationskonsult på PR-byrån Springtime har Max införskaffat sig gedigen erfarenhet av kommunikationsarbete, både inom privat- och offentlig sektor...

Veidekke får ny kommunikationschef och affärsutvecklingschef

Max Ney har anställts som kommunikationschef för Veidekke i Sverige. Han kommer senast från en roll som ansvarig för centrala kampanjer åt socialdemokraterna i Stockholms läns landsting. I sin tidigare roll som kommunikationskonsult på PR-byrån Springtime har Max införskaffat sig gedigen erfarenhet av kommunikationsarbete, både inom privat- och offentlig sektor. Max är 31 år och har en examen från Entreprenörsprogrammet, inriktning statsvetenskap, på Södertörns högskola. Som kommunikationschef kommer Max ansvara för den externa kommunikationen i Veidekke Entreprenad AB och Veidekke Bostad AB. 

- Veidekke har sedan starten för tio år sedan nu rotat sig i Sverige. Vi står nu inför fortsatt tillväxt och i det arbetet kommer Max få en viktig roll att förstärka vårt varumärke och tydliggöra vårt budskap. Max erfarenhet från offentlig sektor och olika branscher i näringslivet är en utmärkt bakgrund för det uppdraget och jag är glad att Max bestämt sig för att komma till oss på Veidekke, säger Per-Martin Eriksson, VD Veidekke Bostad AB.

Thomas Andersson som haft rollen som kommunikationschef är utnämnd till affärsutvecklingschef för Veidekke Bostad AB. I den rollen kommer Thomas att ansvara för Veidekke Bostads strategiska affärsutvecklingsfrågor samt utveckla den svenska portföljstrategin.

Max börjar sin anställning hos Veidekke under oktober månad.

För mer information vänligen kontakta
Per-Martin Eriksson, VD Veidekke Bostad AB, 08-635 61 15
Erik Alteryd, VD Veidekke Entreprenad AB, 08-635 61 50

Titel Filtyp
exugm9ryowrycjhguhbw jpg
PDF pdf