header

Veidekke fortsätter sitt lyckade samarbete med HSB Göteborg

Veidekke kommer att bygga 81 lägenheter i HSB brf Ramselyckan i Gökegård, Öjersjö strax nordost om Göteborg. Projektet är en totalentreprenad i samverkan, med kontraktsumman 222 MSEK. Veidekke har deltagit under fas 1 arbetet och har nu fått förtroendet att fullfölja uppdraget.

HSB brf Ramselyckan

HSB brf Ramselyckan består av 16 småskaliga hus vardera om 4 våningar med träfasad, generösa glaspartier och stora markanläggningar runt om. Bergvärmeanläggningar och solceller ska på ett effektivt sätt energioptimera projektet.

- Vi är väldigt ödmjuka och stolta att få förtroende från HSB Göteborg att fortsätta vårt samarbete med projektet brf Ramselyckan. Nu ska vi förvalta detta förtroende genom att leverera felfria bostäder där människor vill bo, leva och trivas, säger Oskar Twedmark, arbetschef på Veidekke Bygg Väst.

Gökegård är ett exploateringsområde som ligger i hjärtat av natursköna Öjersjö där det totalt ska byggas ca 500 bostäder inom de närmsta fem åren. Inom området skall det byggas ett eget torg där det planeras bland annat matbutik och restaurang.

- Vi har haft ett mycket bra samarbete i tidigare projekt med Veidekke och ser fram emot att fortsätta på samma sätt även brf Ramselyckan. Vi är övertygade om att samarbetet kommer att leda till att vi kommer att kunna leverera högkvalitativa bostäder till HSB Göteborgs medlemmar och kunder, säger Martin Jaworski, projektchef på HSB Göteborg.

Projektet planeras att byggstarta under fjärde kvartalet 2021 och inflyttningar kommer att ske under andra halvåret 2023.

För mer information, vänligen kontakta:

Oskar Twedmark, arbetschef Veidekke Bygg Väst, tel 070-340 54 01

Stefan Wegner, regionchef Veidekke Bygg Väst, tel. 076-832 91 22

Charlotta Nilsén, affärsområdeschef Veidekke Bygg, tel. 070-600 30 87

Titel Filtyp
HSB_brf_ Ramselyckan jpg