Veidekke förvärvar JMF Fältgeoteknik AB

För att stärka verksamheten inom geoteknik och geoinstallationer har Veidekke idag förvärvat JMF Fältgeoteknik AB, ett företag med gedigen kompetens inom geotekniska installationer och traditionell geoteknik.

Förvärv JMF

- JMF kommer med sin spetskompetens inom geoteknik vara ett fint komplement till våra övriga enheter. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans och ytterligare stärka vårt gemensamma kunderbjudande, säger Thomas Torefeldt regionchef för Veidekke Specialenheter.

JMF Fältgeoteknik AB startades 2018, men har arbetat med fältgeoteknik sedan 2005, och har som mål att leverera geotekniska undersökningar och installationer av hög kvalité. Företaget har stor erfarenhet av alla typer av fältgeotekniska undersökningar och metoder. Speciellt inom området hydro, vilket har blivit något av en spetskompetens. JMF jobbar främst mot företag, konsultbolag och kommuner med både stora entreprenader och mindre uppdrag. Verksamheten fokuserar främst i västra Sverige med Göteborg som bas.

- Det känns bra att bli en del av ett företag med starka värderingar som Veidekke. Vi matchar varandra både kompetensmässigt och i sättet att arbeta med problemlösning, tänka innovativt och se möjligheter, säger Jonas Forslund, tidigare ägare av JMF Fältgeoteknik AB.

För mer information, vänligen kontakta:

Thomas Torefeldt, regionchef Veidekke Specialenheter, tel. + 46 733 66 94 21

Titel Filtyp
JMF jpg