header

Veidekke rekryterar till sin industrisatsning

Veidekke Entreprenad AB har anställt Stefan Bäcklund, som Chef för Veidekke Industri AB, för att leda deras industrisatsning i Sverige.

Veidekke Entreprenad AB har anställt Stefan Bäcklund, som Chef för Veidekke Industri AB, för att leda deras industrisatsning i Sverige.
Stefan har lång erfarenhet från olika chefsbefattningar inom entreprenadbranschen bland annat hos NCC. Närmast kommer Stefan från Svevia (f.d. Vägverket Produktion) där han arbetade som chef för Affärsområde Anläggning. Stefan började sin nya tjänst den 15 juni.

- Vi är övertygade om att Stefan Bäcklund är rätt person för vår industrisatsning, han kommer att göra ett gott arbete. Med hans bakgrund, breda kompetens samt långa och gedigna erfarenhet inom området är jag övertygad om att detta kommer att bli bra, säger Erik Alteryd, VD, Veidekke Entreprenad AB.

- Veidekke är ett starkt entreprenadföretag, ett av Skandinaviens största, som attraherar mig med sin företagskultur och mycket fina värderingar. Att utveckla industriverksamhet inom Veidekke Industri AB är en viktig framgångsfaktor för Veidekkes fortsatta entreprenadverksamhet i Sverige. Jag ser fram emot att få medverka och bidra i Veidekkes offensiva satsning på bygg- och anläggningsmarknaden i Sverige. Mitt nya arbete hos Veidekke blir en mycket intressant och spännande utmaning, säger Stefan Bäcklund.

För ytterligare information kontakta:
Erik Alteryd, VD Veidekke Entreprenad AB, tfn +46 8635 61 50
Stefan Bäcklund, Chef Veidekke Industri AB, tfn +46 70602 74 91
Thomas Andersson, Kommunikationschef Veidekke, tfn +46635 61 89

Titel Filtyp
PDF pdf