header

Veidekke sätter spaden i marken i Borstahusen

I Borstahusen, granne med stranden, ska 17 gatuhus byggas. Efterfrågan har varit stor och på fredag är det dags för Veidekke Bostad att sätta spaden i marken och börja bygga.

Veidekke sätter spaden i marken i Borstahusen

I Borstahusen, granne med stranden, ska 17 gatuhus byggas. Efterfrågan har varit stor och på fredag är det dags för Veidekke Bostad att sätta spaden i marken och börja bygga.

– Det är kombinationen av en fantastisk adress och vacker arkitektur som gjort projektet populärt,
menar projektutvecklare Tony Petäjä.

Visionen är att förverkliga bostadsdrömmar och därför har Veidekke Bostad varit mån om att involvera kunderna så att husen verkligen passar dem som flyttar in. Bland annat involverade man kunder i en workshop med fokus på att tillsammans hitta de bästa planlösningarna. För att möjliggöra fler bostäder har campingplatsen flyttats vilket gjort flera strandnära tomter tillgängliga, däribland Veidekkes.

– Vi har haft ett bra och nära samarbete med kommunen och tagit stor hänsyn till estetik och hållbarhet när projektet utvecklats, berättar Tony Petäjä.

Kommunen är nu färdig med vägar och anslutningar och projektet kan dra igång för att stå inflyttningsklart våren 2017.

Veidekke Bostad bjuder in till det symboliska första spadtaget på området där även kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg kommer att närvara.

Tid: kl 12.00, fredagen den 29/1 2016
Plats: I tält på Veidekkes tomt, gamla campingen (se karta).
Talare: Kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg, representanter från Veidekke mfl.

Veidekke Bostad bjuder på lättare lunch och mingel med personal från Veidekke Bostad, köpare av gatuhusen samt politiker och personal från Landskrona Kommun. Under minglet finns även möjlighet att fråga om Veidekkes kommande projekt med gatuhus och lägenheter i Borstahusen.


För mer information, kontakta:
Tony Petäjä, Projektutvecklare, Region Skåne, Veidekke Bostad
Tel: 072-326 35 43
E-post: tony.petaja@veidekke.se


Om Veidekke Bostad
Veidekke Bostad förverkligar bostadsdrömmar – tillsammans med våra kunder och samarbetspartners – genom att utveckla bostäder som både är attraktiva och hållbara ur ett klimatperspektiv. Vi är verksamma i Mälardalen, Västra Sverige och Skåne och ingår i Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.
www.veidekkebostad.se

Titel Filtyp
gejtqody0qvulwkkpqy8 jpg
jo5qdyrfaqrrimiqb4mm jpg
vpd6r47zn8ugrwnooeau png
wbovyh2szehwhcvihiea jpg