Veidekkes projekt vinner pris för årets nöjdaste bostadsköpare

Veidekke Bostad vann idag pris för branschens nöjdaste kunder för sitt projekt Brf Stadsvyn i Uddevalla.

Veidekkes projekt vinner pris för årets nöjdaste bostadsköpare

Veidekke Bostad vann idag pris för branschens nöjdaste kunder för sitt projekt Brf Stadsvyn i Uddevalla.

När Prognoscentret idag presenterade 2014-års NKI-resultat för Sveriges bostadsutvecklare kammade Veidekke Bostad, med ett NKI på 87 av totalt 100 poäng, hem priset för det projekt som fått nöjdast kunder. Snittet för kundnöjdheten i branschen landade på 73.

- Veidekkes projekt med ett NKI på 87 visar på en mycket hög kundnöjdhet som man kan vara stolt över, säger, säger Ellinor Lindström, Affärsområdeschef Marknadsinsikt på Prognoscentret.

Brf Stadsvyn, är Veidekkes tredje hus på populära Östberget. De tjugosju bostadsrätterna på 2-5 rum och kök, med tjugo meter långa balkonger och storslagen utsikt över centrala Uddevalla och Byfjorden, stod klara för inflyttning våren 2014.

- Att den personliga servicen får de högsta betygen av kunderna gläder oss lite extra. Till exempel lärde sig platschefen tidigt namnen på alla köpare, säger Kent Haglund projektledare på Veidekke Bostad. Dialogen mellan alla i projektet och våra kunder har fungerat på bästa sätt och vi har lyckats med vårt mål att förverkliga bostadsdrömmar.

-
Det är fantastiskt kul att vi har Sveriges nöjdaste bostadsköpare, säger Lars-Åke Svensson, Platschef på Veidekke Bygg. Alla som har varit involverade i projektet, från byggherre och entreprenör till mäklare och tillvalskonsult har haft ett fantastiskt kundfokus under hela processen.

Prognoscentrets branschmätning är en årlig nöjdkundundersökning som mäter och analyserar de svenska bostadsutvecklarnas kunder. Undersökningen har genomförts i samarbete med majoriteten av alla bostadsutvecklare och grundas på 4476 svar från personer som köpt en nyproducerad bostad under 2014.

Fakta om Brf Stadsvyn:
Byggherre: Veidekke Bostad
Entreprenör: Veidekke Entreprenad
Kommun: Uddevalla
Bebyggelsetyp: Flerbostadshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal bostäder: 27
Antal rum: 2-5 rok


För mer information:
Kent Haglund, Projektledare Veidekke Bostad
kent.haglund@veidekke.se
072-232 90 80

Olof Olausson, Regionchef Väst, Veidekke Bostad
olof.olausson@veidekke.se
076-126 40 45

Datum Titel Filtyp
0001-01-01 l5zbqrh6m0psmhkfh2fp jpg
0001-01-01 shemravyt5epmc3pvowr jpg