Schaktmottagning, återvinning och transport

Vi erbjuder mottagning av schaktmassor i flera delar av landet samt kan tillgodose de flesta behov inom mass- och materialtransport.

Maskin i bergtäckt

Schaktmottagning och återvinning

Vi erbjuder mottagning av flera olika typer av massor i flera delar av landet. Här är en översikt av de ordinarie anläggningarna.

Anläggningar: (Anläggningsnamn/plats)

  • Björklinge (Uppsala kommun): Inerta massor*
  • Gillinge (Vallentuna kommun): Inerta massor*
  • Hakunge (Österåkers kommun): Inerta massor*
  • Nibble (Upplands Väsby): Upp till KM*
  • Snebro (Nykvarn): MRR*
  • Stäket (Bro kommun): Upp till KM*
  • Landvetter (Härryda kommun): MRR*

* Inom samtliga av dessa anläggningar erbjuds ballastprodukter och jordprodukter för optimering av tranporter.

Vi har utöver dessa ordinarie anläggningar även ett antal tillfälliga mottagningsanläggningar att erbjuda våra kunder beroende av säsong och pågående projekt. Kontakta oss för en genomgång av vilken eller vilka anläggningar som passar för ditt aktuella projekt.

Införselblankett

Denna blankett ska vara godkänd av anläggningspersonal innan införsel av material. Du behöver skicka in den minst tre dagar innan planerad införsel för att vara säker på att ska hinna hantera den och ge dig ett besked. Införselblankett för samtliga anläggningar

På våra anläggningar har vi inte möjlighet att ta emot tjärhaltig asfalt (PAH). Den asfalt som vi kan ta emot måste vara fri från stenkolstjära.

Transport

Vi erbjuder alla typer av mass- och materialtransporttjänster. Vår moderna lastbilspark använder Euro6-motorer som kan drivas med biodiesel. Vi har ett 50-tal fordon, både tre- och fyraxlade med och utan släp, olika typer av flak, containrar samt kranbilar.

Maskintjänster

Via vår maskinpark har vi även möjlighet att erbjuda stora och små grävmaskiner, både på band och hjul, hjullastare, dumpers och mobilkranar.

Kontakt för transport och maskintjänster